sådär på kvällskvisten...

skriver ett godnatt inlägg till alla kvällsmänniskor, ae inte för att klockan är så mycket men iallafall!
Började skolan imorse vid 8 typ, hade matte då, gjorde typ inget alls! Dagen rullade på som vanlgt, efter det så tog jag sällskap utav Sofie och Josse på 3ans spårvagn till klocket, oscar kom och mötte mig, vi drog hem till honom ett tag tills rasmus och frida kom och hämtade oss!
vi var på max, sladdade, träffade Ega och Alex, annars inte så mycket, drog hem till mig ett tag, och innan dom åkte så åkte vi till Ica, har ju nationellt prov imorgon, så köpte festis gaaaaah älskar't.
sen så duschade jag och oscar och nu blir det film och sova!
en kortfattad berättelse om vad vi har gjort idag ;)

Skriver mera imorgon!
XoXo

hello bitches

hellu! sitter just nu och väntar på att nästa lektion ska börja, igår var jag sjuk, så va hemma, och missade nationelt prov... hehe, kommer dock ett nytt imorgon, så det kör vi järnet på!
Senare på eftermiddan när jag kände mig bättre kom rasmus och hämtade upp mig, vi drog till frida och hämtade henne och baloo. Sen for det iväg till himpa fältet, och gick en lång promenad och busade med baloo (fridas hund för er som inte vet) asgullig!
sen åkte vi hem till mig, kolla på tv och åt lite, baloo fick även följa med in, och vår katt fick vara instängd i julias rum hehe snällt!
men iaf, sen åkte vi och lämnade baloo, åkte sedan till Marinara, KEBABRULLE <3
och senare hämtade vi oscar, åkte och pantade och sen hem, halv nio eftersom jag va småsjuk och skulle prata med mamma och pappa! pratade till 10 typ.
Jag och oscar gjorde oss iordning för säng och slog på en film, men oscar somnade såklaaart! och jag vart också trött så jag stängde av och gick oh la mig!
det var det som hände igår iallafall. Kommer att skriva mer ikväll, kan jag lova!



bjuder på en gammal bild på mig och annis <3 saknar dig vännen <3 kul hade vi <3


lääääänge sen!

vet att jag suger på att uppdatera, men de var mycket lättare att skriva när jag var i Usa, då jag gjorde bloggen, eftersom vi var ute på dagarna och bara va på hotellet på kvällen, så då satt jag alltid vid datorn, men jag lovar att det ska bli bättre!
Just nu sitter jag i skolan, har lunch i en halvtimme till, fast har redan haft lunch i en timme! har man något att göra är det skönt att ha långlunch, men kalla dagar som denna så blire jävligt tråkigt!
iallafall, har inga planer för idag, plugga, städa, tror jag, slutar tio i 3, men är inte säker på om jag stannar hela dagen, känner mig lite sjuk... men får se!
vet inte vad mer jag kan skriva, förutom att jag lovar att uppdateringen ska bli bättre!
SeYa

RSS 2.0